pannenkoekenslag tvv Project Cambodja

Datum:
17/11/2019 - 10:30 to 13:00

Dag iedereen!

Als scouts vinden we het belangrijk om elk jaar een goed doel te steunen. Dit jaar is de keuze gevallen op Project Cambodja. Dit is een project van een van onze oud leidsters Gloria.

Om dit goede doel te steunen, organiseren we een grote pannenkoekenbak.

Jullie zijn welkom zondag 17 november vanaf 10u30 op de scouts, na de pannenkoekenslag is het vergadering voor alle takken daarom moeten we jullie vragen om tegen 13u de lokalen te verlaten zodat de leiding zich kan klaarmaken voor hun vergadering.

Pannenkoeken met suiker kosten 2,50 euro.
Pannenkoeken met chocoladesaus kosten 3,00 euro.
Pannenkoeken met banaan en chocoladesaus kosten 4,00 euro
Er is ook een mogelijkheid om pannenkoeken mee te nemen.

Bij deze overheerlijke pannenkoeken kunnen jullie ook genieten van een warme chocomelk, fruitsap, koffie…

Op=Op

Indien er mensen geïnteresseerd zijn om ons te helpen met bakken mogen ze zaterdag langs komen op de scouts om deeg af te halen, laat hiervoor zeker iets weten via scoutsborchtlombeek@gmail.com.

De leidingsploeg kijkt er alvast naar uit, tot zondag!