Gidsen en Verkenners

We gaan een stapje verder. Gidsen en Verkenners bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

Kuzco begint aan zijn veertiende jaar in de scouts en aan zijn vierde jaar in de leidingsploeg. Hij heeft als totem Enthousiaste Herdershond gekregen. Samen met Meeko en Sid hoopt hij er met de givers een tof jaar van te maken.

Meeko begint aan zijn 3e jaar als leiding en staat voor de eerste keer voor een oude groep. Samen met Kuzco en Sid hoopt hij er een leuk jaar van te maken met de Givers.

Sid begint aan zijn 14e jaar in de scouts en zijn 3e leidingsjaar. Hij kijkt er enorm naar uit om samen met zijn medeleiding en kapoenen een geweldig jaar te beleven.