Gidsen en Verkenners

We gaan een stapje verder. Gidsen en Verkenners bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

Pongo begint aan zijn 14e jaar in de scouts en 5e jaar leiding. Hij heeft er samen met Goofy veel zin in om er een geweldig jaar van te maken samen met de givers.

Goofy is 20 jaar en begint dit jaar aan zijn 11de jaar in scouts Borchtlombeek. Na 2 jaar leiding te hebben gestaan, eerst voor de kapoenen en daarna de wouters, ging hij voor enkele maanden gaan reizen door Azië. Daardoor moest hij de scouts eventjes verlaten maar dit jaar pakt hij de draad terug op. Hij staat samen met Pongo leiding voor de givers en hoopt er een tof jaar van te maken voor hen!