Jonggidsen en Jongverkenners

Op tweedaagse met de rugzak of op fietstocht met de patrouille. Een vlot sjorren of vuurtjes stoken en je eigen potje koken. Zo leren we de kneepjes van het vak. Een toneelstuk in mekaar steken en je creativiteit botvieren of stevig spelen en sporten: jonggivers zijn aan zet!

Kuzco begint aan zijn dertiende jaar in de scouts en aan zijn derde jaar in de leidingsploeg. Hij heeft als totem Enthousiaste Herdershond gekregen. Samen met Moana en Bagheera hoopt hij er met de jonggivers een tof jaar van te maken.

Moana zit in haar twaalfde jaar in de scouts en begint aan haar tweede jaar als leiding. Ze kreeg Geduchte Gibbon als totem. Samen met Kuzco, Bagheera en de jonggivers hoopt ze er een superfijn jaar van te maken.

Bagheera is een jongen van 17 jaar die aan zijn eeste scoutsjaar als leiding begint. Hij staat te popelen om er in te mogen vliegen. Samen met Moana en Kuzco hoopt hij er een leerrijk jaar van te maken voor de jonggivers.