Jonggidsen en Jongverkenners

Op tweedaagse met de rugzak of op fietstocht met de patrouille. Een vlot sjorren of vuurtjes stoken en je eigen potje koken. Zo leren we de kneepjes van het vak. Een toneelstuk in mekaar steken en je creativiteit botvieren of stevig spelen en sporten: jonggivers zijn aan zet!

Abu zit 16 jaar in de scouts en heeft als totem Montere Mpango. Hij staat nu zijn zevende jaar leiding bij de jonggivers en heeft er veel zin in.

Sully begint aan zijn 3de jaar in de scouts en zijn 2de jaar in de leiding. Hij speelt gitaar en is dol op het maken van muziek. Samen met zijn medeleiding en de jonggivers wil hij er een topjaar van maken.

Hallo ik ben Ringo! Ik begin aan mijn 9de scoutsjaar en mijn 2de jaar leiding waar ik superveel zin in heb. Mijn totem is Levenslustige Lori en naast de scouts speel ik graag muziek.