Kapoenen

Het leven van een kapoen is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. En daar spelen we volop op in. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, wat hen boeit en aanspreekt. Het hoogtepunt in een kapoenenleven? Voor de eerste keer op kamp!

Moana zit in haar 13de jaar in de scouts en begint aan haar derde jaar als leiding. Ze kreeg Geduchte Gibbon als totem. Samen met Shifu, Mushu, Pua en de kapoenen hoopt ze er een superfijn jaar van te maken!

Shifu zit al 6 jaar in de scouts dit jaar begint hij aan zijn eerste jaar als leiding. Hij is heel gemotiveerd om leiding te staan en wilt samen met de andere leiding er een topjaar van maken.

Pua begint nu aan haar 12de jaar in de scouts en haar eerste jaar als leiding. Als totem kreeg ze standvastige secretarisvogel. Samen met Moana, Mushu en Shifu hoopt ze er een supertof jaar van te maken voor alle kapoenen.

Mushu begint aan zijn 8ste jaar in de scouts en aan zijn 2de jaar als leiding. Zijn totem is kleurrijk konijn en hij hoopt om samen met zijn medeleiding en de kapoenen er een super fijn jaar van te maken.