Kapoenen

Het leven van een kapoen is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. En daar spelen we volop op in. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, wat hen boeit en aanspreekt. Het hoogtepunt in een kapoenenleven? Voor de eerste keer op kamp!

Sid begint aan zijn 13e jaar in de scouts en zijn 2e leidingsjaar. Hij kijkt er enorm naar uit om samen met zijn medeleiding en kapoenen een geweldig jaar te beleven.

Kanga zit in haar 4e jaar leiding. Samen met Sid, Sully en Woody wil ze er een superleuk jaar van maken bij de kapoenen.

Sully begint aan zijn 2e jaar in de scouts en zijn 1e jaar in de leinding. Hij speelt gitaar en is dol op het maken van muziek. Samen met zijn medeleiding en de kapoenen wil hij er een topjaar van maken.

Woody begint aan zijn 7e jaar in de scouts en zijn 1e leidingsjaar. Zijn totem is kalme klipdas. Hij kijkt er naar uit om samen met zijn medeleiding er een onvergetelijk jaar van te maken voor de kapoenen.