Wouters (Kabouters en Welpen)

Is het leven een jungle of een speeltuin? Welpen en Kabouters leren zélf spannende dingen doen. Hun eigen lokaal inrichten, muziekinstrumenten maken, in bomen klimmen, kampen bouwen onder de blote hemel ...

Het is nu Meeko zijn 2e jaar in de leiding en ook meteen zijn 2e jaar met de wouters. Hij heeft er heel veel zin in om er samen met Mushu, Ringo, Winnie en Abu er een leuk jaar van te maken.

Hallo ik ben Ringo! Ik begin aan mijn 8ste scoutsjaar en mijn eerste jaar als leiding waar ik superveel zin in heb! Mijn totem is Levenslustige Lori en naast scouts speel ik graag muziek.

Abu zit 15 jaar in de scouts en heeft als totem Montere Mpango. Hij staat nu zijn zesde jaar leiding bij de wouters en heeft er veel zin in.

Mushu begint aan zijn 7de jaar in de scouts en aan zijn eerste jaar als leiding. Zijn totem is kleurrijk konijn en hij hoopt om samen met zijn medeleiding en de wouters er een super fijn jaar van te maken.

Winnie begint aan haar 3de jaar in de scouts en haar 1ste jaar in de leidingsploeg. Ze kreeg als totem bedachtzame buizerd en kijkt er naar uit om er samen met haar medeleiding een fantastisch jaar van te maken.