Wouters (Kabouters en Welpen)

Is het leven een jungle of een speeltuin? Welpen en Kabouters leren zélf spannende dingen doen. Hun eigen lokaal inrichten, muziekinstrumenten maken, in bomen klimmen, kampen bouwen onder de blote hemel ...

Goofy is 21 jaar en begint aan zijn 4de jaar als leiding. 2 jaar geleden stond hij samen met Abu en Mufasa al eens voor de Wouters. Vorig jaar was hij leiding van de Givers maar dit jaar keert hij met veel plezier terug naar de Wouters. Hij kijkt enorm uit naar een jaar met weer ‘normale’ vergaderingen en hoopt dat de Wouters ook zoveel zin in hebben!

Woody begint aan zijn 8e jaar in de scouts en zijn 2e jaar als leiding. Zijn toten is kalme klipdas. Woody kijkt er naar uit om met Nala, Bagheera, Goofy, Winnie en de wouters er een supertof jaar van te maken.

Nala begint aan haar twaalfde jaar in de scouts en haar eerste leidingsjaar. Haar totem is benieuwde beo. Nala kijkt er alvast naar uit  om er samen een onvergetelijk jaar van te maken.

Ik ben Bagheera ik ben leiding van de wouters, ik ben er klaar voor hopelijk jullie ook!

Winnie begint aan haar 4de jaar in de scouts en haar 2de jaar in de leidingsploeg. Ze kreeg als totem bedachtzame buizerd en kijkt er naar uit om er samen met haar medeleiding een fantastisch jaar van te maken.